Här ser du de magiska succéfilmerna

[vc_row css=”.vc_custom_1495031311379{margin-top: -20px !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1507881125072{margin-top: -15px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text][icey_SocialShare][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner css=”.vc_custom_1495031298059{margin-top: 30px !important;}”][vc_column_inner][vc_column_text el_class=”icey_ingress”]Filmerna om Harry Potter har gjort stor succé världen över.
Det är en av de mest inkomstbringande filmserierna genom tiderna med mer än sju miljarder dollar i intäkter.
Alla åtta filmerna finns att se direkt på SF Anytime.
[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]När den senaste Harry Potter-filmen ”Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 2” hade biopremiär 2011 sågs den av drygt 110 000 personer och stod för en av de bästa premiärdagarna någonsin för en film i Sverige.

Totalt har de åtta filmerna inbringat omkring 57 miljarder kronor fram till förra året, vilket gör Harry Potter till en av de mest inkomstbringande filmserierna någonsin. Utöver det har böckerna sålts i mer än 450 miljoner exemplar och blivit översatta till över 70 olika språk.

SF Anytime kan du enkelt och smidigt se alla Harry Potter-filmerna utan att behöva binda dig till något abonnemang och du betalar givetvis bara för just de filmer eller serier som du vill se på.

Serien av fantasyfilmer, som är baserade på Harry Potter-böckerna av J.K. Rowling och producerade av Warner Bros, handlar om den föräldralöse Harry Potter som vuxit upp hos sin döda mors släktingar. På sin elvaårsdag får han av halvjätten Rubeus Hagrid reda på att han är trollkarl, att han inte hör hemma hos mugglarfamiljen och att han antagits till en utbildning på internatskolan Hogwarts, där hans föräldrar också gått.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text el_class=”icey_poptext”]

Så funkar SF Anytime

 1. Finns något för alla
  SF Anytime har tusentals filmer i sitt sortiment. Så vare sig du är sugen på science fiction, drama eller kanske en komedi så finns det något för dig att se redan i kväll. Tjänsten erbjuder även en uppsjö av populära serier.
 2. Tillgänglig i två dygn
  Från det att du har hyrt filmen har du den tillgänglig i 48 timmar och kan spela den hur många gånger du vill under den tiden.
 3. Abonnemangsfritt
  Du slipper binda upp dig till något abonnemang med fasta månadskostnader. SF Anytime är helt abonnemangsfritt – du betalar bara för det du vill se på.
 4. Först med de senaste biofilmerna
  SF Anytime är alltid först med de senaste storfilmerna från Hollywood – redan tre till fyra månader efter att de haft biopremiär finns de att hyra eller köpa.
 5. Ledande tjänsten
  SF Anytime är i dag den ledande video on demand-tjänsten i Norden.

 

Kolla in SF Anytime här[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text]Under sin utbildning får Harry Potter reda på mer och mer om sina föräldrar, Lily och James Potter, som dog medan de kämpade mot den ondaste trollkarlen av dem alla, Lord Voldemort.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text el_class=”icey_poptext” css=”.vc_custom_1516005756334{margin-top: 50px !important;}”]

Här är några av filmerna som du kan se på SF Anytime

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Harry Potter och de vises sten (2001)
Harry Potter bor hos med sin tyranniske morbror Vernon och hans familj. Han har vant sig vid att bo och sova i det trånga skrymslet under trappan. En dag dimper det ner ett kuvert i brevlådan adresserat till Mr H. Potter. Avsändare är Hogwarts Skola för Häxkonster och Trolldom…

Se filmen här[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2389″ img_size=”medium” style=”vc_box_border”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Harry Potter och hemligheternas kammare (2002)
Harry Potter är tillbaka till sitt andra år på Hogwarts. Men hur skall han stå ut med den nye, omåttligt mallige professor Lockhart? Och vem är egentligen Missnöjda Myrtle? De verkliga problemen börjar när någon, eller något, förstenar den ena skolkompisen efter den andra.

Se filmen här[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2391″ img_size=”medium” style=”vc_box_border”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1512846377415{margin-top: 25px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Harry Potter och fången från Azkaban (2004)
Harry Potter går sitt tredje år på Hogwarts. Ingenting är sig likt. Sirius Black, den ökände massmördaren som suttit i fängelse i tolv år, är på rymmen. Det sägs att han är på väg mot Hogwarts. De grymma fångvaktarna från Azkaban, Dementorerna, har kallats in för att vakta skolan.

Se filmen här[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2393″ img_size=”medium” style=”vc_box_border”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1512846377415{margin-top: 25px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Harry Potter och den flammande bägaren (2005)
En natt vaknar Harry Potter av att ärret i pannan brinner som eld. Ett säkert tecken på att Lord Voldemort befinner sig i närheten! Harry får dock snart annat att tänka på när världsmästerskapen i quidditch går av stapeln. Bara en elev från varje trollkarlsskola får delta.

Se filmen här[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2395″ img_size=”medium” style=”vc_box_border”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Harry Potter och fenixorden (2007)
Trolldomsministeriet håller på att ta över makten i Hogwarts och de vill inget hellre än att sprida tvivel och dåligt rykte om Harry och skolans rektor Dumbledore, när de försöker varna världens trollkarlar för den onde Voldemorts återkomst. Kommer Harry att förlora allt?

Se filmen här[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2397″ img_size=”medium” style=”vc_box_border”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1512846377415{margin-top: 25px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Harry Potter och halvblodsprinsen (2009)
Harry Potters sjätte skolår vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom kantas av rädsla och varningar. Trots detta lyckas han äntligen med sina lektioner i trolldryck tack vare anteckningar i den lärobok han lånat, som en gång tillhört någon som kallar sig “halvblodsprinsen”.

Se filmen här[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2399″ img_size=”medium” style=”vc_box_border”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1512846377415{margin-top: 25px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Harry Potter och dödsrelikerna del 1 (2010)
Harry, Ron och Hermione tar sig an uppdraget att leta reda på och förgöra hemligheten bakom Voldemorts odödlighet: horrokruxerna. De tre vännerna är på flykt och har bara varandra att lita på. Men mörka krafter mitt ibland dem hotar att slita sönder vänskapsbanden.

Se filmen här[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2401″ img_size=”medium” style=”vc_box_border”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1512846377415{margin-top: 25px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Harry Potter och dödsrelikerna del 2 (2011)
Voldemorts makt blir större och han kontrollerar nu Hogwarts. Harry, Ron och Hermoine bestämmer sig för att avsluta Dumbledores uppdrag att hitta resterande reliker för att kunna besegra Voldemort. Men med det lilla hopp som återstår, måste allt gå enligt planerna.

Se filmen här[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2403″ img_size=”medium” style=”vc_box_border”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1516006313816{margin-top: -40px !important;margin-bottom: 120px !important;}”][icey_SocialShare][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]